Změny v sestavě u týmu Cracked Gamers
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Změny v sestavě u týmu Cracked Gamers

Změny v sestavě u týmu Cracked Gamers

Marty

Marty

14. 9. 2013 18:45

Jak již nadpis novinky napovídá, v Dota 2 sekci týmu Cracked Gamers došlo ke změnám a dalo by se říct, že vše vyvrcholilo po proběhlém LanCraftu. Více v novince

Reklama

Za tu dobu, co kluci působili u Cracked Gamers, získali několik pěkných výsledků v online turnajích a dobrý výsledek podali i na nedávno konaném BenQ LanCraft Summer 2013, kde obsadili dělené 5. - 6. místo. Teď už ale ke změnám.

 

1236532_525326870877252_854358679_n.jpg
Zleva: Ado_, DAdecek, Ant-i, uric0, Separis
 
Ze sestavy, kterou jste mohli vidět do teď, zůstali jen 2 hráči: Adam "Ado_" Pryšč a Dušan"DAdecek" Plevač. Proč k tomu došlo? Hádky či prohry se slabšími týmy - to vše zapříčinilo špatnou atmosféru v týmu, která vyústila k tomuto "rozpadu".
 

Bývalá sestava CG.Dota 2:

flag Martin "Ant-i" Fekiač
flag Marek "Separis" Majzel
flag Jakub "uric0" Homola
flag Adam "Ado_" Pryšč
flag Dušan "DAdecek" Plevač
 
Jak se ale říká, všechno zlé je k něčemu dobré. Novými posilami se stávají kvalitní hráči, kteří si s dvojicí Ado_ a DAdecek sednou snad dobře a udrží si tak např. postupový slot na BGCH 2013. Více vám poví nový kapitán týmu, Adam "Ado_" Pryšč.
"Tak hlavní důvod ke změně byl ten, že jsme si jako tým vůbec nesedli. Ze začátku to vypadalo fajn, že bude všechno "ok", ale pak nastala doba, kdy jsme se začali hádat, nedávali jsme si ani slabší týmy a měli jsme problém se kdekoliv umistit. S novou sestavou to vypadá dobře. Atmosféra je dost v pohodě, nehrajem zas tak úplně špatně a jak se pořadně rozehrajem, tak věřim tomu, že budou nějaké větší úspěchy. Tímto bych chtěl poděkovat Antimu, Markovi a Uricovi za fajn Lancraft a přeju jim hodně štěsti v budoucích týmech (jestli budou mit v planu nadále hrát)."
3D_dark_logotype.png

Obměněná sestava CG:Dota 2:

flag Adam "Ado_" Pryšč
flag Dušan "DAdecek" Plevač
flag Zdeněk "Frony" Frolich
flag Rastislav "ELEKTROPIZDA" Kluka
flag Martin "Extrakill" Beťko
 
Stejně jako Ado, tak i majitel Cracked Gamers děkuje klukům za povedený LanCraft, za výsledky, které pod Cracked Gamers uhráli a i za možnost je poznat osobně, ale především jim přeje mnoho štěstí do dalšího působení na herní scéně a i v reálném životě.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama