Tým Undying bude pokračovat jako samostatná organizace
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Tým Undying bude pokračovat jako samostatná organizace

Tým Undying bude pokračovat jako samostatná organizace

Shovelmeister

Shovelmeister

27. 7. 2021 19:50

Severoamerický celek Undying s českým offlanerem Jonášem "Saberlight" Volkem již nehledá organizaci, na The International 10 bude působit jako nezávislý tým.

Reklama

Tým Undying se probojoval severoamerickou kvalifikací na The International beze ztráty jediné mapy a řadí se tak do silnější poloviny startovního pole. Ve svém nedávném tweetu vedení týmu uvedlo, že již nehledá organizaci, tudíž Undying na The International uvidíme jako samostatný tým.

Jsme nadšení, že můžeme oznámit samostatnou účast týmu Undying na The International 10! Navíc odhalujeme nové logo týmu.

Undying sice na začátku července hledali organizaci, pravděpodobně se ale s žádnou nedohodli, a tak se zařídili podobně jako jejich kolegové z Quincy Crew. Ti rovněž hledali organizaci, po několika dnech od záměru ale upustili, jelikož jejich název pro hráče hodně znamenal. Severní Amerika tedy bude mít na TI pouze jeden tým pod organizací, a to Evil Geniuses.

Tým Undying uvidíme hrát ještě před The International na BTS Pro Series S7:Americas, kam byli pozváni společně s Beastcoast, 4Zoomers a SG Esports. Online soutěž začíná 4. srpna a celkem 8 týmů v ní zabojuje o 50 tisíc dolarů.

Sestava týmu Undying

  1. Enzo "Timado" Gianoli O'Connor
  2. Jonathan Bryle "Bryle" Santos De Guia
  3. Jonáš "SabeRLight-" Volek
  4. David "MoonMeander" Tan
  5. Kim "DuBu" Doo-young
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama