TI5: Levlování Compendia
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek TI5: Levlování Compendia

TI5: Levlování Compendia

Ady

Ady

15. 5. 2015 12:26

Dnešní update Compendia nám přináší spoustu nových možností jak si zvýšit level našeho Compendia. Jak získat plno Compendium mincí a bodů.

Reklama

Každý kdo si chce koupit Compendium má možnost si koupit dvě compendia, jedno začíná na levlu jedna a druhé na levlu padesát. Tak či tak, to není konečný level a spousta odměn je za další následující levly. Do teď jediná šance na level-up, bylo koupení bodů, plněních Achievmentů nebo náhodný drop ze hry. 

Teď se to ovšem mění a valve nám přináší spoustu nových možností, tak se na ně pojďme podívat. 




 

• 10 Hero Challenge 

 

Tento způsob známe z minulého roku. Princip zůstal stejný. V compendiu se vám ukáže 10 hrdinů a pokud s nimi vyhrajete hru, nemusí být na rankedu, tak máte splněno a dostanete 150 bodů = 1,5 levlu

Tento rok je to v nové v tom, že to můžete zopakovat až 3x. Tudíž celkově získat až neuvěřitelných 450 bodů = 4,5 levlu.

TI5: Levlování Compendia
i Zdroj: DOTA2.cz

Má "desítka".

 

• Item Recycling

 

Recyklování našich drahocenných itemů známe ze spousty eventů. To jak to funguje zůstává furt stejné. Vašichn 10 itemů obětujete pro vyšší dobro a získáte 25 bodů a speciální item "Charm of the Crucible Jewel II"

TI5: Levlování Compendia
i Zdroj: DOTA2.cz

Novinkou je, že nyní můžete recyklovat i TI5-Immortaly, samostatně. Za každy zrecyklovaný TI5-Immortal získáte 2 celé levly do vašeho Compendia. Stačí ve vaší zbrojnici na něj kliknout a transformovat ho na levly.

TI5: Levlování Compendia
i Zdroj: DOTA2.cz

 

• Hero-Specific-Challenge

 

Ve vašem Compendiu, tam kde do teď byli "Challenges", se vám objeví další challenge. Bude se specifickím hrdinou a budete s ním muset vykonat jistý úkol pro splnění. Odměnou vám zase budou Compendium body a mince. Taktéž jako ostatní challenge, se vám ukáže ve hře vedle ostatních challengí. 

TI5: Levlování Compendia
i Zdroj: DOTA2.cz


Na závěr bych dodal abyste nezapomněli hlasovat v Compendiu v "ALL-STARS Event" a sledovali Compendium Achievments, za které můžete také získat Compendium bodíky. Např. za hlasování v All-Stars, dostanete 50 bodíku = 0.5 levlu. Některé jsou i časově omezené.

TI5: Levlování Compendia
i Zdroj: DOTA2.cz



Všechny tyto body a levlování compendia slouží k tomu abyste získali další a další odměny, které se práve odemknou na vyšších levlech. Level Rewards zde.

 

zdroj: dota2.com

edit (16.5/13:38):anotace: update --> update Compendia

Sepsal & přeložil: Ady


Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama