Shanghai Major: Rekapitulace skupin
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Shanghai Major: Rekapitulace skupin

Shanghai Major: Rekapitulace skupin

Belaar

Belaar

28. 2. 2016 21:15
Reklama

Skupiny jsou za námi a nás diváky tak čekají dva dny volna. Shanghai Major začal velmi zvláštně a je zatím spojený s mnoha technickými chybami a poněkud slabou produkcí, nemluvě o ''kauze'' hosta tohoto Major, Jamese ''2GD'' Hardinga, který se po nějaké době znovu objevil na scéně, jen aby byl vyhozen po prvním dnu hostování. Ke kauze této i té produkční se vyjádřil i sám zakladatel Valve, Gabe Newell.

Nicméně všechny problémy stranou, pojďme si nyní zrekapitulovat, jak dopadly jednotlivé týmy ve skupinách. 

Skupina A a B

 

Shanghai Major: Rekapitulace skupin
i Zdroj: DOTA2.cz
 

Skupina A určitě nedopadla podle očekávání - Korejský tým MVP Phoenix doslova prosvištěl tabulkou dvouma velmi rychlými a přesvědčivými vítězstvími, a to proti Teamu Secret (velké překvapení) a proti týmu EHOME. Z MVP Phoenix se tak v podstatě přes jeden den stal tým který určitě nepatřil mezi favority týmem, na který by si všichni radši měli dát pozor.

 

Stejně tak překvapil poměrně slabý výkon týmu CDEC, který skončil na posledním místě v tabulce. Postup týmu Secret do Upper bracketu playoffs pravděpodobně nikoho nepřekvapí.

 

Skupina B je stejným příběhem jako skupina A a to v tom smyslu, že favorizovaný tým Vici Gaming skončil na posledním místě tabulky. Za celou skupinu vyhrál jediný zápas. Oproti tomu tým Fnatic, který nepatřil mezi favority, se umístil na hezkém druhém místě a tak se dostal do Upper bracketu. První místo týmu Alliance pravděpodobně mnoho lidí nepřekvapí.

 

<h3 >Skupina C a D  

Shanghai Major: Rekapitulace skupin
i Zdroj: DOTA2.cz
 

Skupina C dopadla víceméně podle očekávání - OG se bez potíží dostali do Upper bracketu, a to samé tým LGD. Z Lower bracketu začínají týmy Newbee a Team Archon.

Skupina D byla pdoobným příběhem - tým Evil Geniuses také poměrně prosvištěl do prvního místa skupin a tím pádem Upper bracketu v playoffs, a to samé tým Liquid. Překvapení bylo umístění týmu Virtus.pro, kterému se moc nedařilo a skončil na třetím místě, tudíž začíná v Lower bracketu. Complexity Gaming skončili na posledním místě a začínají také v Lower bracketu.

<h3 >Playoffs   Playoffs začínají 2.3.2016, a to následujícími zápasy:   Upper bracket (Bo3): Alliance vs. Liquid MVP Phoenix vs. LGD   Lower bracket (Bo1): EHOME vs. Archon Virtus.pro vs. Vici Gaming   Pro přehled je dole znázorněn momentální stav playoffs.  

Shanghai Major: Rekapitulace skupin
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama