Představení týmů LanCraftu Summer 2015
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Představení týmů LanCraftu Summer 2015

Představení týmů LanCraftu Summer 2015

paja

paja

21. 7. 2015 13:13
Reklama

Jelikož LanCraft Summer 2015 už nám za chviličku propukne a boj o 40 000kč se brzy rozpoutá tak jako vedra nad Českou a Slovenskou republikou, mám tu pro vás menší představení týmů, které jsem nalezl na webu LanCraftu.

 

Představení týmů LanCraftu Summer 2015
i Zdroj: DOTA2.cz
 

epidemic šance na umíštění 90%

Tento tým asi nemusím moc představovat. Na naší scéně zatím asi nejlepší a nejaktivnější tým co se turnajů a umístění týče. Na midu se nepohybuje nikdo jiný něž Petr Meluzín znám pod nickem craNich což je určitě velká výhoda týmu epidemic že se můžou o svého midaře pevně opřít. Carry pak hraje Mambos který se sice s craNichem občas na této pozici střídá, ale jeho kvality jsou určitě všem známy a jeho pl nebo slark už několikrát vytáhli epidemic ze šlamastiky.

Na offlince se pohybuje Kuře který se tam přesunul ze supportu a zatím mi přijde že si tam teprve zvyká jeho oblíbené hrdiny bych viděl asi na Beast Mastera a Dark seera, ale nebráni se zřejmě ani Timberovi a QoPce.

A v neposlední řadě je zde support dvojice Vilik a sehny ti se podle mě slušně sehráli a i když Vilik už nehraje agresivním stylem ale spíše se drží na uzdě a hrají se sehnym spíše "záchranářské dua" odvádí oba výbornou práci a myslím si že právě tito dva tvoří velký stabilní kámen týmu.

Mid - 9/10

Off - 6/10

Carry 9/10

Support 9/10

 

eSuba šance na umístění 70%

Tým eSuba je přece jen méně aktivnější než zbytek scény. Podle mých zdrojů toho moc nenahráli v podlední době a jejich sestava tedy bude mít co dělat aby se dala pořádně dokupy a zkusila na Lancraftu pořádně zabojovat.

Na midu se objevuje mladý talent a přece jen midař roku 2014 Marek Rytíř alias Tipek a i když v poslední době massuje public a má nahráno asi nejvíc ze všech midařů na Lancraftu, uvidíme jak mu jeho massování pubu pomůže.

Na Carry se zde pak objevuje SeeQuick který je sice taky v menší inactivitě ale má určitě svoje kvality schované na LanCraft kde by určitě mohl předvést některé ze svých pověstných hrdinů např. SF nebo StormSpirit.

Následně na offlince se nám předvede další slovák v sestavě eSuby a to je wlad. Ten určitě co se týče offlinky má plno zkušeností z dřívějška a určitě si pro nás taky něco připravil na turnaj roku. Dřivěji jsme ho mohli vidět třeba na Tidovi, Tidehunterovi a pak jestě na Leviathanovi.

Support dvojici tvoří pak Megaking1337 (rejd) a hassis kteří sice spolu nehrají tak dlouho, ale oba mají svoje kvality např. na Disruptorech a Vengefulkach případně support Tidech v podání rejda.

Mid - 8/10

Off - 8/10

Carry - 7/10

Support - 7/10

 

Autism šance na umístění 65%

Autism je spíše něž tým takový mix hráču na volné noze kteří se budou snažit rozvýřit vody LanCraftu a potrápit pořádně předešlé dva kandidáty na výhru.

Na Midu se objeví asi nejlepší w3c hráč cz/sk a to je Cechieae který svoje kvality ukazuje velice často a to právě v situacích kdy není výkon týmu Autism takový jaký by měl být. Proto jeho SFka, Invokeři a Nagy určitě budou postrachem LanCraftu.

Na Carry se představí idef!x který býl do nedávna neaktivní, ale dříve patřil k nejlepším carry hráčům naší scény a jeho schopnost zahrát všechno opravdu více než decentně se bude týmu Austism hodit. 

Na offlince pak bude přebývat JohnnyCrypton oblíbený streamer a kvalitní offlinka roku 2014. Sice v poslední době jsme mohli vidět jeho slabší výkony na Broodě nebo Dark seerovi, ale jeho Nyx a Clock patří k slušným. Tedy i když občas offlinku lehce feedne obvykle tím vytvoří prostor pro zbytek týmů což je tedy v konečném důsledku + pro tým.

Na supportu bude Hroso a Pipa tímto duem si nejsem opravdu moc jist a jejich výkony jsem sice sledoval, ale nevím co si o tom mám myslet oba mají velice pěkné a světlé momenty, ale ty střídájí nepochopitelné zaváhání a místami špatné rozhodování. Doufejme že do LanCraftu tohle ještě kluci vypilují. Jejich oblíbené supporty bych viděl na Dazzle, Shaker, Venge.

Mid - 9/10

Carry - 8/10

Off - 5/10

Support - 5/10

 

Warning šance na umístění 50%

Warning je jeden z týmů který může velice pěkně překvapit svým výkonem nebo taky pohořet na celé čáře.

Mid zde hraje Sajgon, který je na scéně znám svým SFkem, ale má v záloze určitě více velice pěkných hrdinů které snad na LanCraftu pustí ze řetězu. Je určitě výborným hráčem, ale jeho výkon dosti závisí na zbytku týmu o kterém si povíme dále.

Carry v tomhle uskupení hraje další mladý talent, který ještě nepokořil bájnou hranici 18ti let a neni to nikdo jiný než ShapeYourMind. Jeho repertoár obsahuje velice kvalitního AntiMage, Phantom Assassinku a Centaura. Na tomto mladém hráči bude záviset dosti výkon a i umístění Warning v turnaji, snad se mu bude dařit.

Na Offce pak bude těmto dvoum sekundovat jimix, který taky podle mě není nijak zvlášť dlouho hrající offlinkář, ale na jiných pozicích hrál velice slušně a myslím si že se jeho tým na něj může spolehnout a že nebude určitě žádná kotva. Jeho clock mě velice pěkně překvapil na jednom z cw co sem měl šanci vidět.

Support zde hraje pro mě velice málo známá dvojice Hajadlo a Lumpator tihle dva podle mě holdují defenzivnějším supportům typu dazzle, ale místy opravdu mají tendenci takzvaného zmatku ve fightu. Věřím že se určitě jejich komunikace v massfightu LAN prostředím zlepší a oba budou oporou týmu právě na těchto "zachraň co můžeš" supportech.

Mid - 8/10

Carry - 8/10

Off - 5/10

Support - 4/10

 

:^) šance na umístění 60%

Tým :^) je tvořen opravdu vyzrálým jádrem kde se objevují hráči kteří dotu na naší sceně hráli jestě když hráči jako Tipek a ShapeYourMind chodili do jesliček (Kappa) a druhou půlku tvoří mladší hráči kteří snad přinesli svěží vítr.

Na Mid se postaví jojka, který působil dříve v týmu NecroRaisers a teď tedy přináši již zmiňovaný svěží vítr do týmu se svým Leshrackem a Qopkou určite hráč kterého nelze podcenit.

Carry zde hraje podle mých informací Ryba, který se snaží ukázat co v něm je s každým picknutým SFkem. Více hrdinů jsem od něj zatím neviděl, ale doufám že se neomezí na LanCraftu pouze na SF a ukáže že má  repertoáru více než to.

Offku zde hraje již asi legenda naší scény a to Tulex. Ten oprášil svoji klávesnici a myš po delší pauze a opětně nám snad ukáže že má ještě svoji Windku a Axeho stejně silné jako dříve. Jeho výkon mě osobně docela zajímá a uvidime jak se na něm tato pauza projevila.

Supporty hrají misko a Lois Lane alias Zax. Oba mají přece jen nahráno dost, ale nemyslím si že zrovna na supportu. Doufejme že trenink který teď před LanCraftem podpořili bootcampem se vyplatí a jejích komunikace se ještě zlepší a předvedou nám jako doteď solidní výkony na Shadow demonovi a Shakerovi.

Určitě ještě překvapí, protože trenink se vyplácí.

Mid - 7/10

Carry - 6/10

Off - 8/10

Support - 6/10

 

Posledním týmem co sem uvedl byl tým RektS o těch opravdu netuším co jsou zač a jestli to není jen nějaký fake známějších hráčů. Už podle nicků mi to tak ale příjde. Proto jim nechám pouze takovýto komentář který snad postačí. "gl hf".

 

Tímto děkuj všem kteří si přečetli můj odhad na názor na letošní učastníky LanCraftu. Předem se omlouvám všem kterých se moje komentáře nějak dotkli určitě nejsou mířeny nějak ofenzivně vůči vám.

Přeju všem týmům a divákům aby si akci užili a neutratili poslední peníze na cestu za chlast ;)

Pěkný den vám přeje pája ;)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama