Patch 7.35 a sezónní event Frostivus dorazil na servery Doty 2!
i Zdroj: Valve
Článek Patch 7.35 a sezónní event Frostivus dorazil na servery Doty 2!

Patch 7.35 a sezónní event Frostivus dorazil na servery Doty 2!

Michal Glückselig

Michal Glückselig

15. 12. 2023 13:35

Seznam kapitol

1. Sezónní event Frostivus a zpřehlednění herních funkcí 2. Patch 7.35 - předměty 3. Patch 7.35 - hrdinové

Pro každého hráče Doty 2 začínají brzké Vánoce. Valve nám totiž pod stromeček nadělilo nejenom sezónní event Frostivus, ale i zbrusu nový patch!

Reklama

Sezónní event Frostivus

První z přídavků, který s sebou předvánoční aktualizace Doty 2 přinesla, je sezónní event s Frostivus. Toho jsme se dočkali již minulý rok, tentokrát však s sebou přináší mnohem více kosmetických odměn, zahrnujících speciální verze předmětů, persony a dokonce i arcanu. Pokud chcete tyto předměty získat, stačí odehrát patřičné množství zápasů a následně si po naplnění Frostivus ukazatele vyzvednout truhlu, která tuto kořist obsahuje. Mějte ale na paměti, že klíčky k jejímu otevření lze získat pouze platbou 2,49€, tak jako je zvykem u všech sezónních Dota 2 truhel.

Odměna pro zlobivé i hodné hráče

Nechcete-li v Dotě topit svou peněženku, nemusíte zoufat, jednu z truhel totiž obdržíte ihned po spuštění hry a k jejímu otevření nebudete potřebovat žádný klíček. Tato truhla je zároveň na rozdíl od všech ostatních speciální, neboť kořist v ní schovaná se odvíjí podle toho, jak jste se v průběhu roku chovali. Dočkat se tak můžete odměn různé kvality, v krajním případě ale i trestu, jenž obdrží všichni hráči, kteří se dopouštěli smurfingu a nebo jakéhokoli jiného toxického chování, které snížilo jejich skóre chování na nejnižší hodnoty. Výše tohoto trestu může být i permanentní ban na účet.

Zpřehlednění herních funkcí

Kromě Frostivusu přinesla aktualizace i několik obecných herních vylepšení. Většina z nich cílí na větší přehlednost a zahrnuje lepší ukazatele sesílání jednotlivých schopností, viditelnější označení příslušných negativních buffů, přehled odměn ze zabitých creepů a přehlednější popis všech předmětů. Vylepšení se dočkala také přehlídka profilu, kde můžete nově každého hrdinu zanimovat a také jej obohatit o různé emotikony, či samolepky.

Nyní se ale pojďme podívat na samotný Patch 7.35, jehož rozbor najdete v dalších kapitolách.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama