Jak se hraje mód Wraith-Night
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Jak se hraje mód Wraith-Night

Jak se hraje mód Wraith-Night

ankerek

ankerek

14. 12. 2013 01:10

Společně s Ranked MM a Legion Commanderem přibyl do Doty 2 po novém patchi, také vánoční mód se jménem Wraith-Night! Přečtěte si o čem je a jak se vůbec hraje.

Reklama

Wraith-Night je speciální mód s vlastní mapou v Dotě 2. Jde v podstatě o mód typu Tower defence - braníte svoji bázi proti vlnám nepřátel. Bráníte oltář, ve kterém probíhá obřad proměny Skeleton Kinga na Wraith Kinga. Tento obřad trvá 12 kol a během těchto 12-ti kol se budou vlny různých nepřátel snažit projít skrz vaši obranu, zničit oltář a tím přerušit obřad.

Hru najdete normálně pod záložkou Play. Na výběr máte celkem tři možnosti. Normal, New Game+ a New Game++. Výběrem těžší možnosti se zvětší počet nepřátel a jejich životů, ale na druhou stranu budete dostávat větší odměny.

 

Ve hře začínáte v obchodě, který je ve vrchní části mapy. Oltář je přímo uprostřed a vedou k němu čtyři cesty, které střeží věže (a vy).

Jak se hraje mód Wraith-Night
i Zdroj: DOTA2.cz

Na výběr je jen několik hrdinů. Někteří mají trošku upravené schopnosti a někteří mají i nějaké nové. Změny uproti normální Dotě jsou označeny zelenou barvou.

Jak se hraje mód Wraith-Night
i Zdroj: DOTA2.cz

V obchodě se prodává i pár speciálních předmětů, na které v normální hře nenarazíte.

Jak se hraje mód Wraith-Night
i Zdroj: DOTA2.cz

V tomto módu nezískáváte goldy jako normálně, ale tak, že při zabití nepřátel padají pytle zlaťáků a vy je musíte posbírat, abyste získali peníze.

Když nějaký hrdina umře, může se buď vykoupit nebo ho může někdo oživit. Když jednoho hrdinu oživuje víc najednou, je to rychlejší.

Po každém kole se ukáže tabulka s rekapitulací.

Jak se hraje mód Wraith-Night
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Když ubráníte oltář před nepřátely všech 12 kol, Wraith King povstane a za odměnu, že jste ho ochránili před nepřáteli, kteří chtěli přerušit jeho obřad, se vás pokusí zabít. Ne, nedává to smysl... Ale to je jedno, máme tu klasickou závěrečnou bitku s bossem. Wraith Kinga musíte zabít celkem třikrát a poté skončí hra.

 

Poté co se končí hra (ať už vyhrajete nebo prohrajete) dostáváte odměnu v podobě Fragmentů. Jsou dva typy fragmentů - Phantom Fragmenty a Shining Fragmenty. Ty první dostáváte normálně a ty druhé jen, když máte zakoupený Wraith King's Favor (0.69€). Zakoupíte ho přímo ve hře, když chcete hrát tento mód (ikonka vedle Fragmentů). Když si Favor zakoupíte, budete moct získávat Shining Fragmenty po dobu 500-ti minut hraní tohoto módu. Po odehrání 500-ti minut, si budete muset koupit další.

Každý Favor ve hře dává o 10% víc Fragmentů pro každého hráče. Pokud tedy vy sami Favor nemáte, ale někdo z vašeho týmu jo, tak i vy získáte nějaké Shining Fragmenty.

Jak se hraje mód Wraith-Night
i Zdroj: DOTA2.cz

Za Fragmenty si potom můžete kupovat dárky.

Jak se hraje mód Wraith-Night
i Zdroj: DOTA2.cz

Poté co si nějaký balíček koupíte, tak ho rozbalíte a dostanete nějaký kosmetický předmět.

Wraith-Night Offering: vypadne vám nějaký Common nebo Uncommon předmět

Wraith-Night Tribute: vypadne vám nějaký Rare nebo Mythical předmět

Wraith-Night King's Relic: Díky tomuto si můžete vycraftit jeden z těchto Corrupted předmětů:

Wraith-Night Ossuary: vypadne vám jeden z těchto předmětů (každý z těchto předmětů už bude obsahovat jeden gem):

Jak se vám líbí Wraith-Night mód? Už jste někdo vyhrál nejtěžší obtížnost?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama