Do hry přichází velký update s vánočním eventem
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Do hry přichází velký update s vánočním eventem

Do hry přichází velký update s vánočním eventem

Shovelmeister

Shovelmeister

15. 12. 2021 16:30

Stejně jako minulý rok, i letos se dočkáme Aghanimova labyrintu a speciálního Battle Passu, ve kterém lze získat desítky zajímavých odměn.

Reklama

Aghanimův Labyrint se po roce vrací a s ním přichází do hry i zbrusu nový Battle Pass. Ten se dá zakoupit ve třech různý variantách - základní, s úrovní 50 nebo s úrovní 100. Pořídit si ho můžete přímo ve hře nebo na oficiálních stránkách hry.

  • úroveň 1: 7,49 $
  • úroveň 50: 26,99 $
  • úroveň 100: 41,99 $

Získat můžet speciální Immortal truhly, speciálního vylepšitelného kurýra, taunty, načítací obrazovky a mnoho dalších odměn. Těmi nejlákavějšími pro většinu hráčů jsou Immortal set na Hoodwink a Arcana na Drow Ranger, které získáte dosažením 277., respektive 333. úrovně.

Aghanimův labyrint je mód, ve kterém se čtyřčlenná skupina hráčů snaží překonat NPC nepřátele v několika lokacích a dosáhnout poslední místnosti, kde na ně čeká sám Aghanim. Pokud ho hráči porazí, dostanou odměnu v podobě bodů do Battle Passu. Následně se jim odemkne další úroveň obtížnosti, jichž je celkem 5.

Postupně si navíc mohou odemykat vylepšení do zmíněného módu, čímž si průchod labyritnem znatelně usnadní. Součástí Battle Passu jsou rovněž týdenní výzvy a Cavern Crawl, kde hráči dostávají body za výhru s určenými hrdiny. Za dokončení jednotlivých částí výpravy je čeká odměna v podobě setu na Treant Protectora, Faceless Voida a Bounty Huntera.

Zimní událost včetně bitevního deníku bude dostupná přibližně do poloviny února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama