33 si odmítl potřást rukou s hráči Gaimin Gladiators
i Zdroj: https://esports-bettings.com/who-is-neta-33-shapira/
Esport Článek 33 si odmítl potřást rukou s hráči Gaimin Gladiators

33 si odmítl potřást rukou s hráči Gaimin Gladiators

Michal Glückselig

Michal Glückselig

6. 2. 2024 12:25

Offlaner týmu Liquid 33 zarazil všechny diváky, když si po zápase s Gaimin Gladiators odmítl potřást rukou s jejich hráči.

Reklama

Potřesení rukou je v rámci esport soutěžení již nějakou dobu zaběhlým gestem. Neta “33” Shapira, offlaner týmu Liquid, však zarazil všechny své fanoušky, když si po sérii proti Gaimin Gladiators nepotřásl rukou se svými soupeři. Mezi diváky tak došlo k okamžitým spekulacím o tom, proč se 33 vykonání tohoto gesta vyhnul. 

Jelikož tým Liquid v rámci série proti Gaimin Gladiators obdržel dvě tvrdé porážky, došli diváci k nejpravděpodobnějšímu týmu, kterým je frustrace. Tu ale alespoň jednou zažil každý profesionální hráč a v žádném případě tak nejde o omluvu. 

Druhým z možných důvodů by mohla být nemoc, kterou 33 nechtěl své protihráče nakazit, což by bylo z jeho strany pochopitelné. Mohlo se ale jednat i o zcela něco jiného, jako třeba o osobní neshody mezi 33 a hráči Gaimin Gladiators.

Midař týmu Gaimin Gladiators, Quinn “Quinn” Callahan, se však rozhodl celou situaci bagetelizovat svým příspěvkem na sociální sítě, tak aby předešel tvorbě nechtěného drama. 

Hej hoši, tohle byla jenom nějaká trapná BO2, lidé si u ní netřesou rukama, na týhle blbosti fakt nezáleží a já i Neta jsme dobří kámoši, nejsou mezi námi žádné neshody. Prohrávání je zkrátka naprd a je to hodně divné si ihned potom jít třást rukama se soupeři, to je celé.

Na tento tweet následně v podobném duchu odpověděl trenér týmu Liquid William “Blitz” Lee.

Lidé se snaží dramatizovat celou situaci s 33, když ve skutečnosti o nic nejde, prostě jen nesnášíme Quinna.

Skutečný důvod, proč k potřesení rukou ze strany 33 nedošlo, se však nejspíše nikdy nedozvíme. Vzhledem k tomu, že neprovedením tohoto gesta neporušil žádná pevně daná pravidla turnaje, se na celý incident nejspíše brzy zapomene a tým Liquid bude moci společně s 33 nerušeně pokračovat dál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama