Užij si Dota 2 progamingové turnaje ještě více. Vsaď si na SazkaBet
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Užij si Dota 2 progamingové turnaje ještě více. Vsaď si na SazkaBet

Užij si Dota 2 progamingové turnaje ještě více. Vsaď si na SazkaBet

ankerek

ankerek

12. 10. 2015 22:18
Reklama

Baví tě Dota a sleduješ zahraniční progamingové turnaje? Užij si je ještě více. Vsaď si na svůj oblíbený tým nebo podle vlastních zkušeností odhadni výsledek zápasu. Když tvůj favorit zvítězí, budeš se díky výhře skutečných peněz radovat o to víc! Na Dotu 2, stejně jako na další populární e-sport hry, totiž můžeš na Sazkabet.cz sázet úplně stejně, jako na tradiční sporty.

Užij si Dota 2 progamingové turnaje ještě více. Vsaď si na SazkaBet
i Zdroj: DOTA2.cz

Registrace na Sazkabet.cz

Zaregistruj se zdarma na www.sazkabet.cz, kde si můžeš vybrat vstupní bonus. Potom vyplň potřebné údaje a pokračuj v registraci. Protože se sází o skutečné peníze, musí ti být alespoň 18 let. U Sazky se můžeš spolehnout na bezpečnost, je to nejstarší česká sázková kancelář.

Protože jsou sázky podle českého zákona, nakonec ještě zajdi na nejbližší z mnoha poboček, kde ukaž občanku a dej jim číslo své registrace (přijde ti při registraci jako SMS). Obsluha dokončí registraci, dostaneš členskou kartu s číslem a papírování je hotovo. Můžeš sázet online!

Více podrobností o registraci najdeš zde: www.sazkabet.cz

Vklad

Přihlas se na Sazkabet.cz. Klikni nahoře na „Vklad“ a zvol metodu, jak si pošleš peníze na sázkový účet. Můžeš poslat třeba 100 Kč platební kartou, připíšou se ti okamžitě. Nebo zajdi s členskou kartou na kteroukoli sběrnu Sazky a řekni obsluze, že chceš vložit peníze.

Sázka a kurzy

Vlevo v menu vyber e-sport a hru, na kterou chceš vsadit. Pak už se ti zobrazí seznam zápasů. Napravo vidíš, kdy se zápas hraje a vedle toho jsou napsané kurzy. První kurz platí pro výhru prvního týmu, druhý pro výhru druhého. Kurzy na jednotlivé zápasy se na webu vypisují  někdy až v den zápasu. Pokud tam hledaný zápas ještě není, podívej se tam krátce před jeho začátkem.

Čím vyšší je kurz, tím menší je podle sázkové kanceláře šance, že tým vyhraje, ale tím vyšší je výhra, pokud na něj vsadíš a on dokáže zvítězit. Například kurz 1.50 je nízký, což znamená, že šance na výhru je docela vysoká. Když tento tým vyhraje, dostaneš za vsazených 100 Kč „jen“ 150 Kč.

Zatímco tým, u kterého si sázková kancelář myslí, že má malou šanci na výhru, může mít vysoký kurz - třeba 4.50. Když na takový tým vsadíš (třeba proto, že máš lepší přehled o jeho šanci na výhru), tak za sázku 100 Kč dostaneš při jeho výhře 450 Kč.

Po zápase se přijď na Sazkabet.cz podívat, zda jsi vyhrál.  Výhru budeš mít připsánu co nejdřív po konci zápasu. Pokud nevyhraješ, najdi si třeba záznam zápasu nebo nějaké jeho vyhodnocení, abys zjistil, proč tvůj tým prohrál. V budoucnu budeš mít pak lepší odhad.

Výběr peněz

Výběr je velmi jednoduchý. V menu Můj účet najdeš možnost Výběr peněz. Zvol, kolik si chceš nechat vybrat na svůj bankovní účet a částka ti přijde do dvou dnů.

Anebo zajdi se svou členskou kartou a bezpečnostním kódem (dostaneš jej při dokončení registrace) na kteroukoli ze Sazka sběren a řekni obsluze, že chceš provést výběr. Peníze dostaneš do ruky. Všechno už je zdaněné u Sazky, peníze jsou legálně tvé a nic neřešíš.

 

Užij si e-sport s novou dávkou adrenalinu a vsaď si na Dota 2 zápasy na www.sazkabet.cz

 

Užij si Dota 2 progamingové turnaje ještě více. Vsaď si na SazkaBet
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama