Gem Craft, aneb cesta za diamantem + soutěž
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Gem Craft, aneb cesta za diamantem + soutěž

Gem Craft, aneb cesta za diamantem + soutěž

ankerek

ankerek

14. 4. 2014 19:47
Reklama

(Inzerce) Není nad to, si po dlouhém dnu v práci nebo ve škole oddechnout a zrelaxovat hlavu u nějaké oddechové a nenáročné činnosti. Například u hraní her. A budeme-li konkrétní, tak třeba u hry Gem Craft.

Gem Craft, aneb cesta za diamantem + soutěž
i Zdroj: DOTA2.cz

Víc boje nebo strategie?

Hra Gem Craft se řadí mezi strategické a z části také bojové hry. Jestli se jedná více o strategicky bojovou nebo bojově strategickou už záleží na vás. Hlavním úkolem hráče, tedy vás, je chránit váš hrad a příjezdovou cestu k němu před všemi možnými i nemožnými nepřáteli. A že jich nebude zrovna málo. Svoji pevnost bráníte z věží hradu, které jsou vybaveny magickými diamanty. Tyto diamanty můžete v různých variantách kombinovat a vytvářet tak ničivé zbraně blížící se atomovce.

Bez práce nejsou koláče                                

Aby to byla větší zábava a vítězství bylo maximálně zasloužené, budete si ve hře Gem Craft muset všechno hezky vydřít. Postavit nezničitelný hrad, vybudovat neporazitelné vojsko a pak už se těšit, jak vaši nepřátelé padají jak shnilé hrušky. Jako bonus, po každé bitvě, která je představována jedním kolem hry, si budete moci vybrat na herní mapě další kousek nového území a rozšiřovat tak své neporazitelné impérium. Ve hře Gem Craft se vydáváte ve stylu Indiana Jonese na dobrodružnou cestu, na které máte za úkol najít jistý drahokam věčnosti. A aby toho nebylo málo, tomuto úkol ve hře Gem Craft zasvětíte celý „herní“ život. Vydáváte se na sever země, kde vás k velkému překvapení čekají opět nepřátelé a další strastiplné léčky, které vám mají zabránit se dostat na tajuplný kopec, kde se drahokam věčnosti nalézá.

Ať žijí řady a série her

Jak to tak bývá u úspěšných filmů, seriálů nebo knih, tak i hry nabízí velké množství variant a řad. Na všech internetových portálech nabízejících online hry zaručeně naleznete jedničkovou verzi hry Gem Craft, poté také Gem Craft 2, pokud se jedná o lepší internetový server, tak se setkáte i s verzí Gem Craft Labyrint, Gem Craft Zero a tak dále. Opět se projevuje pořekadlo „sto lidí, sto chutí“, tudíž která verze hry je lepší záleží na hráči. Každá je něčím jiná a specifická. Pokud to je od jejích tvůrců krok dopředu nebo zpět musíte posoudit samy.

Připravte si celý večer

Hra Gem Craft není zábava na chvilku. Než se prokoušete všemi koly hry a dostanete se k vytouženému diamantu věčnosti, zabere vám to nějaký ten čas. A pokud vás hra opravdu chytne, může se stát, že zabijete celý večer právě u této hry. Tudíž, pokud se chystáte Gem Craft spustit, nebylo by od věci své drahé polovičky předem upozornit na to, že večeři si ohřejete možná později.

Online versus originál

A je to tady zase. Která možnost je lepší? Pokud potřebujete perfektní designové provedení a není vám líto pár stovek korun, tak bezesporu budete nadšeni z koupě originální hry. Pokud ovšem se spokojíte s horším provedením grafiky, za to ale bez vynaložení jediné koruny, online flash hry budou to pravé ořechové právě pro vás.

A nakonec to nejlepší - soutěž

Na herním portálu právě probíhá kreativní soutěž o nákup v hodnotě 3 000,- Kč. Podrobná pravidla najdete v patičce webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama