učka co jdou skrz bkb( nenechat ho bkb nafarmit ) force stafky a euly a tak
" Noc se přikrádá a moje stráž začíná.Neskončí až do mé smrti.Budu žít a zemřu na svém stanovišti.Jsem meč v temnotě.Jsem strážce na zdech.Jsem oheň,který hoří ve tmě,světlo,které přináší úsvit,roh,který probouzí spící,štít, který chrání říše lidí.Svěřuji svůj život a čest Noční hlídce, pro tuto noc a pro všechny noci, které přijdou."
" Noc se přikrádá a moje stráž začíná.Neskončí až do mé smrti.Budu žít a zemřu na svém stanovišti.Jsem meč v temnotě.Jsem strážce na zdech.Jsem oheň,který hoří ve tmě,světlo,které přináší úsvit,roh,který probouzí spící,štít, který chrání říše lidí.Svěřuji svůj život a čest Noční hlídce, pro tuto noc a pro všechny noci, které přijdou."
asi založím topic: jací lidé vás fascinují a já to snad doopravdy udělám to je zajímavá věc a poněvadž sem normální tak to můžeme psát rovnou sem protože původní topic byl stejně useless: frosty,epyk,dolce,bojka,cztimon
Mě fascinuje bílá zeď... a taky mě fascinují fascinace mnou fascinovaných lidí
Naposledy upravil Asmoday dne pát 13. črc 2012 11:03:57, celkově upraveno 1
Mealk: _ _ You kill ladies for sex? TobiWan: _ _ No... Mealk: _ _ That's what you just said. TobiWan: _ _ I didn't s..... did I? Mealk: _ _ You really did. Soe: _ _ I'm not sure if you did, but it sound good.