Diablo 3

Diskuse o jiných hrách než Dota (2)

Diablo 3

Příspěvekod Spyro » úte 06. bře 2012 7:48:26

Diskuze o Diablu 3, prvních několik příspěvků přesunuto z jiného threadu.
Obrázek
Veterán
Spyro

Počet příspěvků na fóru: 1709
Počet komentářů na webu: 234

Dostal poděkování: 208 x

Re: Vyměním DOTa2

Příspěvekod TrollisBack » úte 06. bře 2012 17:39:16

lol?
d3- pro konzole -> díky nechci, už to nebude ta hc hra, je tam už moc zjedodušení, někde sem četl možnost zpětně přelozdělit skill pointy to je k smíchu
- barevná grafika/resp to co sem videl ve videích to se mi proste do série diabla nehodí.
- už jen samotné vyjádření blizzardu "neočekávejte tolik od d3"
TrollisBack

Počet příspěvků na fóru: 27
Počet komentářů na webu: 13

Dostal poděkování: 0 x

Příspěvekod filozof » úte 06. bře 2012 17:43:26

ty jsi to hrál? a vidíš do budoucnosti?
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Veterán
filozof

Počet příspěvků na fóru: 1021
Počet komentářů na webu: 496

Dostal poděkování: 117 x

Příspěvekod TrollisBack » úte 06. bře 2012 17:46:38

ty si taky nehral dotu 2 filosofe a píšeš tu jak kdybys byl pro, přičemž si sam řekl že hraješ lol, takže zalez do kouta, smaž si učet na forum o dotě a běž na to supr lolko

ano hraju d2 téměř od jeho vydání, pochybuju že tys někdy hral, když ano tak max nějaký sp sc
Nováček
TrollisBack

Příspěvekod Robie9 » úte 06. bře 2012 18:22:21

Mudry ako radio. Diablo bude lepsia hra ako dota, to je jasne a ten system aky je v diabla aspon dava logiku na rozdiel od tvojho komentu.
Začátečník
Robie9

Počet příspěvků na fóru: 58
Počet komentářů na webu: 0

Dostal poděkování: 2 x

Příspěvekod Revolutia » úte 06. bře 2012 18:23:58

Diablo bude lepší než DotA.

Obrázek

Za tento příspěvek Revolutia získal poděkování od:
starsky
Pokročilý
Revolutia

Počet příspěvků na fóru: 433
Počet komentářů na webu: 41

Dostal poděkování: 76 x

Příspěvekod TrollisBack » úte 06. bře 2012 18:27:57

Robie9 píše:Mudry ako radio. Diablo bude lepsia hra ako dota, to je jasne a ten system aky je v diabla aspon dava logiku na rozdiel od tvojho komentu.

je lepší klobása nebo kobliha je lepší i5 nebo monitor od samsungu, je lepší letadlo nebo veyron? ty rádio jedno
Nováček
TrollisBack

Příspěvekod filozof » úte 06. bře 2012 18:33:13

TrollisBack píše:ty si taky nehral dotu 2 filosofe a píšeš tu jak kdybys byl pro, přičemž si sam řekl že hraješ lol, takže zalez do kouta, smaž si učet na forum o dotě a běž na to supr lolko

ano hraju d2 téměř od jeho vydání, pochybuju že tys někdy hral, když ano tak max nějaký sp sc

nejen z vyjadřování vidím že jsi pro, takže radši nic už nepíšu když je tu takový sečtělý hráč *ironie* :D

P.S: když jsem to psal tak se mi zrovna načítalo lolko. je to ironie osudu, ale stydět se za to nebudu ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Veterán
filozof

Počet příspěvků na fóru: 1021
Počet komentářů na webu: 496

Dostal poděkování: 117 x

Příspěvekod Robie9 » úte 06. bře 2012 18:34:52

TrollisBack píše:
Robie9 píše:Mudry ako radio. Diablo bude lepsia hra ako dota, to je jasne a ten system aky je v diabla aspon dava logiku na rozdiel od tvojho komentu.

je lepší klobása nebo kobliha je lepší i5 nebo monitor od samsungu, je lepší letadlo nebo veyron? ty rádio jedno

nevravim ze dota je zla ale diablo je diablo
a hlavna vec ze sa dusuje o tej farebnej grafike, sa pozri na dotu co ta ma za grafiku. :D
Začátečník
Robie9

Příspěvekod Ethy_CZ » úte 06. bře 2012 18:38:49

Takhle: Diablo 3 bude jiný, je potřeba přistupovat k tomu, že to NEPŘEKONÁ D2LoD, ale to ještě neznamená že bude špatná hra, ne? Rozhodně to překoná klikfesty aka Titan Quest, Torchlight 1 a Sacred a to mi stačí... (můj názor)

Trollisback je klasickej ukáz toho, že odsoudí věc na první potkání a pár článků na games.cz (které vesměs byly negativní, dost možná proto, že tam snad není nikdo kdo by s diablo hrama měl nějakou větší zkušenost). Nebudu se k tomu vyjadřovat, to by bylo takovýhlo flejmu až by to hezký nebylo, já jen nesuď hru dokud si ji nehrál. Všechny změny co jsi psal jsou k věci a udělají z toho lepší hru, klidně ti to podložím argumentama. Snad jediná věc co mi vadí, je real money AH, ale co bych mohl čekat od někoho kdo se spojil s Activision, že...

A než mi začneš nadávat do lam, tak: mám dotu 2 účet, lolko nesnáším a ano, Diablo 2 hraju od jeho vydání a protáhnul jsem hodně buildů skrz hell na hc
"There's nothing more cool than being proud of the things that you love." - Sean “Day[9] ” Plott
Steam profil

Za tento příspěvek Ethy_CZ získal poděkování od:
Robie9
Nováček
Ethy_CZ

Počet příspěvků na fóru: 39
Počet komentářů na webu: 4

Dostal poděkování: 1 x

Příspěvekod Revolutia » úte 06. bře 2012 18:40:16

Vy jste absolutně mimo, jak proboha můžete srovnávat Diablo a Dotu? Wake the fuck up.

Za tento příspěvek Revolutia získal poděkování od:
k0l0t0c
Pokročilý
Revolutia

Příspěvekod Dolcevitto » úte 06. bře 2012 18:51:37

Že mě to nepřekvapuje.. TrollisBack tvůj nick hovoří vážně za vše. Takového člena jsme tady fakt potřebovali.
Mám takový pocit že jsi jen další flamer... čím mě přesvědčuješ už v druhém topicu.
Veterán
Dolcevitto

Počet příspěvků na fóru: 1266
Počet komentářů na webu: 59

Dostal poděkování: 94 x

Příspěvekod TrollisBack » úte 06. bře 2012 19:12:28

jediny kdo ví o čem píšu je Revolutia
filosof mluvíš opět úplně z cesty, takže sem radši nepiš, pokud ted nemáš nic k tématu že d3 hnus.
srovnání doty a diabla je fajl, každá hra je jiný žánr, je lepší dota nebo cs 1.6, je lepší F1 nebo skyrim? hm to je uplně to samé.

robie a tady se nebavim o grafice doty, ale u d3, jak už sem psal o řadek vyš tyhle dvě hry nejdou srovnat.
ethy: překoná to vpodstaně kopie d2, seš vážně náročný.
recenze na games važně něčtu, umim si udělat názor na věc sám.
ok bavim se s někym kdo hral d2, supr. Budou se ti líbit všechny ty zjednodušení co budou v d3?
proč je d1 d2 d2lod bezvadna hra (byť pro začátečníka hodně složitá) s temnou grafikou?
proč bude d3 mít naprosto vyblitou grafiku, upravený systém pro totální idioty? protože se blizzard bojí vydat hru, která nezaujme massy, konzolový port a vyjádření komunitního manažera, nebo kdo to byl, už jen světší o přispůsobení hry pro massy.

pro ty hloupé, kteří stale neví o čem píšu to shrnu grafika hry - démon se snaží zotročit/zničit svět tak tam dáme pastelovou světlou, barevnou grafiku která nesedí do žánru, příběhu, časového zasazení zasazení
abychom zajistili mnoho hračů odebereme pro jistotu všechny ty hc prvky, ktere dělají diablo diablem, vyhodime semtam hlašku aby od toho komunita tolik nečekala a bude to ok

dolcevito: zažaluj tu svojí ajtackou školu, protože vyplivla celkem nezvdělanyho a hodně zaostalyho člověka ve svém oboru. dík.
Naposledy upravil TrollisBack dne úte 06. bře 2012 19:17:46, celkově upraveno 1
Nováček
TrollisBack

Příspěvekod Dolcevitto » úte 06. bře 2012 19:16:29

TrollisBack: Řekni svému otci že měl raději nasekat metrák dřeva než udělat tebe dík
Více už se k tobě nebudu vyjadřovat...
Veterán
Dolcevitto

Příspěvekod TrollisBack » úte 06. bře 2012 19:22:33

delcevito: bohužel to už nezměníš, ty by sis ale radši měl jít zajít zpátky na tu ajtáckou školu (nebo radši nějakou jinou) protože máš celkem díry ve vzdělání. možna pak pochopíš že valve os je naprostá kravina, hlavně se v tom topicfajlu ještě chlub že děláš v it oboru :D :D :D
Nováček
TrollisBack

Příspěvekod Robie9 » úte 06. bře 2012 19:30:58

ved ak si hral diablo 2 tak musis vediet ze aj tam bolo farieb za kamion, takze podla mna trochu prehanas s tou temnotou a HC bude aj v trojke o to sa neboj, pridali obtiaznosti a je pravda ze tie runy zjednodusili ale to ze si mozes menit skili je pozitivna zmena. (je zbytocne lvlovat ako blazon len aby si si skusil novy build)
Začátečník
Robie9

Příspěvekod Norm_ » úte 06. bře 2012 19:35:36

TrollisBack - meno hovorí za všetko :D a že d3 nebude hc ??? hral si betu,alebo si videl nieko ju hrat ?
šúšú

Za tento příspěvek Norm_ získal poděkování od:
Dolcevitto
Člen
Norm_

Počet příspěvků na fóru: 140
Počet komentářů na webu: 30

Dostal poděkování: 10 x

Příspěvekod Dolcevitto » úte 06. bře 2012 19:35:58

Diablo 3 bude lepší jak DOTA2 no... to určitě asi ano ale srovnávat se to zas tak přesvědčivě nedá bych řekl.
Srovnávat hry které dá se říct jsou obě v beta verzích se až tak nedá...
Jak někdo psal výše o Titan Quest - moje oblíbená hra řekl bych že po hře typu Diablo 2 nejoblíbenější
a pěkně graficky zpracovaná. A řekl bych že asi nejlepší kopie Diabla (v uvozovkách) co jsem kdy hrál.
Ale jak už většinou bývá u hodně očekávaných her.. aby pak hráči nebyli
zklamaní. Zatím co jsem viděl na herních videíí z Diabla3 tak se mi to moc líbilo a nebylo co vytknout..
Těším se na to...
Veterán
Dolcevitto

Příspěvekod Revolutia » úte 06. bře 2012 19:58:24

Srovnávejte penis s vagínou.
Pokročilý
Revolutia

Příspěvekod TrollisBack » úte 06. bře 2012 20:01:52

Robie9 píše:ved ak si hral diablo 2 tak musis vediet ze aj tam bolo farieb za kamion, takze podla mna trochu prehanas s tou temnotou a HC bude aj v trojke o to sa neboj, pridali obtiaznosti a je pravda ze tie runy zjednodusili ale to ze si mozes menit skilI je pozitivna zmena. (je zbytocne lvlovat ako blazon len aby si si skusil novy build)

xD uz vim s kym mam tu čest aha, je vidět že si d2 nikdy pořádně nehrál, takže už sem nepřispívej.

pro ostatní povíme si až to víme jak ta hra bude vypadat když tam bude vliv super konzoli, ktery sou popularni nejvice v usa a tam žijou hodně hloupí a líní lidé, kteří akorát ví jak dát a vyndat dvd do mechaniky.
Naposledy upravil TrollisBack dne úte 06. bře 2012 20:02:53, celkově upraveno 1
Nováček
TrollisBack

Další

Zpět na Ostatní hry