alias "quick_courier" "dota_select_courier; dota_ability_execute 3; dota_ability_execute 4; dota_ability_execute 5; +dota_camera_follow"
bind "c" "quick_courier"ankerek píše:Jak přidali ke kurýrovi tlačítko, aby šel k Secret shopu, tak se to přeházelo a s tím i zkratky. Nyní to je takhle:
- Kód: Vybrat vše
alias "quick_courier" "dota_select_courier; dota_ability_execute 3; dota_ability_execute 4; dota_ability_execute 5; +dota_camera_follow"
bind "c" "quick_courier"

KiwiCZE píše:Nevíte proč když používám tenhle config tak se mi neukládá nastavení ve Videu?
Maddogg píše:Takhle to používám ale když je courier lítací tak nepoužije automaticky tu abilitu na rychly let? Dá se udělat aby ji automaticky použil?
alias "quick_courier" "say_team courier!!; dota_select_courier; dota_ability_execute 3; dota_ability_execute 4; dota_ability_execute 5; +dota_camera_follow;-dota_camera_follow"

Pes.Nr píše:ja by som chcel poradit o jeden konzolový príkaz , jedna sa o net_graph , vedel by mi niekto poradit ako si tento graf presunut do praveho horneho rohu??? Ďakujem

draenox píše:nevite kde najdu DOTA KEY ? .. (na vsech postavach stejne key bindy)

Jardaskalda píše:zajímalo by mě jak tady máte ty bindy na ty kurýry jestli by šlo nabindovat aby mě vzal kurýr z inventáře prázdnou flašku a donesl mě plnou
-- pon 09. dub 2012 11:01:33 --
ještě by mě zajímalo chtěl jsem si nabindovat kurýra aby mě vzal věci ze stashe a donesl a nějak nemůžu přijít na to kde mám chybu
alias "quick_courier" "dota_select_courier; dota_ability_execute 3; dota_ability_execute 4; dota_ability_execute 6; +dota_camera_follow"
bind "c" "quick_courier"
poradí někdo?
-- pon 09. dub 2012 13:14:50 --
tak ten kuryr uz me funguje

alias "quick_courier" "say_team courier!!; dota_select_courier; dota_ability_execute 3; dota_ability_execute 4; dota_ability_execute 5; +dota_camera_follow;-dota_camera_follow"Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník