Tesoro klávesnice

Sekání kurzoru Dota2

Dotazy, rady, tipy a diskuse ohledně strategií, buildů, mechaniky, nastavení...

Sekání kurzoru Dota2

Příspěvekod streetjelly » pon 23. črc 2012 12:05:43

Zdravím,

neví někdo proč se mi seká kurzor v dotě 2? Je to jen občas a náhodně.
Ve windowsu ani v jiných hrách to nedělá. Neví někdo čím to může být.
Obrázek <-- ADD ME INTO POKEDEX
Pokročilý
streetjelly

Počet příspěvků na fóru: 452
Počet komentářů na webu: 107

Dostal poděkování: 41 x

Varování: 1

Re: Sekání kurzoru Dota2

Příspěvekod joyjoy » pon 23. črc 2012 12:20:43

jak myslis seka? me se sem tam stalo, ze se kurzor jebl ale ne pohybem, ale grafickou ikonkou, kdy se ta sipka rozesrala a mel sem tam nakej patvar, ale to se stalo i ve winech, proste nakej win error a musel sem restartnout PC aby se ten kurozor vratil nak do normalu (jednou se mi stalo ze se nak vratil do svy puvodni podoby) spis otrava nez unplayable ale s dotou to nema nic spolecnyho..........vim ze uz bych mel preinstalovat winy :D
Obrázek
Veterán
joyjoy

Počet příspěvků na fóru: 881
Počet komentářů na webu: 275

Dostal poděkování: 76 x

Příspěvekod CzechCloud » pon 23. črc 2012 13:54:11

Stejnej problém, vyřešil jsem ho reinstalací driverů k myši. (v mým případě steelseries).
Obrázek
Mírně pokročilý
CzechCloud

Počet příspěvků na fóru: 315
Počet komentářů na webu: 17

Dostal poděkování: 30 x

Příspěvekod Dolcevitto » pon 23. črc 2012 14:04:52

to: joyjoy, to co myslíš ty to on nemá, ty myslíš jak se ti tam chytne nějaký předmět z shopu, to je ale bug te hry.

to:streetjelly
Napiš jakou máš myš, a pokud máš Windows 7 tak ti stačí udělat tohle - Tento Počítač (pravým)- Správce Zařízení - Odinstaluješ veškeré drivery pod odrážkou Myši a jiné polohohací zařízení. Poté vytáhneš myš z USB portu a zapneš ji tam znovu a Windows 7 ti přes update sám najde ovladač a nainstaluje ho. Pak stačí restart pc.

Jestli máš nějakou kvalitnější myš ke které dodávají speciální ovladače (Razer,Logitech apod) tak ten ovladač odinstaluj z Přidat a odebrat programy v Ovládacích panelech. Potom restart pc a nainstaluj ten ovladač znovu a musí to fungovat. Většinou ty drivery dodávají na mini CD jak u které myši...
Naposledy upravil Dolcevitto dne pon 23. črc 2012 14:20:12, celkově upraveno 2
Veterán
Dolcevitto

Počet příspěvků na fóru: 1221
Počet komentářů na webu: 59

Dostal poděkování: 94 x

Příspěvekod joyjoy » pon 23. črc 2012 14:16:15

dekuju ale vim jak si odinstalovat a naistalovat drivery, nejsem tard :D
jinak dik, vim, ze je tam bug na shop itemech, ale nak sem si to nespojil, ze to je ono, takze uplnej reinstal driveru to vyresi nadobro nebo jen na nakou chvili? jinak mam Logitech, ale drivery a ostatni veci si stahava uz sam. Posledni dobou sem s tim nemel nak problemy, mozna sem asi prave menil ty drivery nevedome jinak kuli stehovani (a odpojeny misce :D)
Obrázek
Veterán
joyjoy

Počet příspěvků na fóru: 881
Počet komentářů na webu: 275

Dostal poděkování: 76 x

Příspěvekod Hroso » pon 23. črc 2012 15:03:05

joyjoy píše:jak myslis seka? me se sem tam stalo, ze se kurzor jebl ale ne pohybem, ale grafickou ikonkou, kdy se ta sipka rozesrala a mel sem tam nakej patvar, ale to se stalo i ve winech, proste nakej win error a musel sem restartnout PC aby se ten kurozor vratil nak do normalu (jednou se mi stalo ze se nak vratil do svy puvodni podoby) spis otrava nez unplayable ale s dotou to nema nic spolecnyho..........vim ze uz bych mel preinstalovat winy :D

vies to nejak fixnut okrem reinstal winu? ja som reinstaloval win a nepomohlo mi to, toto sa mi stava dost casto s tym kurzorom
Pokročilý
Hroso

Počet příspěvků na fóru: 394
Počet komentářů na webu: 106

Dostal poděkování: 79 x

3x Vítěz DOTA2.cz Sunday Madness Turnaje.

Příspěvekod CzechCloud » pon 23. črc 2012 15:07:28

Hroso píše:
joyjoy píše:jak myslis seka? me se sem tam stalo, ze se kurzor jebl ale ne pohybem, ale grafickou ikonkou, kdy se ta sipka rozesrala a mel sem tam nakej patvar, ale to se stalo i ve winech, proste nakej win error a musel sem restartnout PC aby se ten kurozor vratil nak do normalu (jednou se mi stalo ze se nak vratil do svy puvodni podoby) spis otrava nez unplayable ale s dotou to nema nic spolecnyho..........vim ze uz bych mel preinstalovat winy :D

vies to nejak fixnut okrem reinstal winu? ja som reinstaloval win a nepomohlo mi to, toto sa mi stava dost casto s tym kurzorom

Když to připojíš k jinýmu PC, je to ok ?
Obrázek
Mírně pokročilý
CzechCloud

Počet příspěvků na fóru: 315
Počet komentářů na webu: 17

Dostal poděkování: 30 x

Zpět na Dota 2 poradna