joyjoy píše:jak myslis seka? me se sem tam stalo, ze se kurzor jebl ale ne pohybem, ale grafickou ikonkou, kdy se ta sipka rozesrala a mel sem tam nakej patvar, ale to se stalo i ve winech, proste nakej win error a musel sem restartnout PC aby se ten kurozor vratil nak do normalu (jednou se mi stalo ze se nak vratil do svy puvodni podoby) spis otrava nez unplayable ale s dotou to nema nic spolecnyho..........vim ze uz bych mel preinstalovat winy
Hroso píše:joyjoy píše:jak myslis seka? me se sem tam stalo, ze se kurzor jebl ale ne pohybem, ale grafickou ikonkou, kdy se ta sipka rozesrala a mel sem tam nakej patvar, ale to se stalo i ve winech, proste nakej win error a musel sem restartnout PC aby se ten kurozor vratil nak do normalu (jednou se mi stalo ze se nak vratil do svy puvodni podoby) spis otrava nez unplayable ale s dotou to nema nic spolecnyho..........vim ze uz bych mel preinstalovat winy
vies to nejak fixnut okrem reinstal winu? ja som reinstaloval win a nepomohlo mi to, toto sa mi stava dost casto s tym kurzorom

Uživatelé procházející toto fórum: kam1, pesslovany, Ps_Y_cHED a 3 návštevníků