Tesoro klávesnice

Možnost zrušení snížené priority

Dotazy, rady, tipy a diskuse ohledně strategií, buildů, mechaniky, nastavení...

Re: Možnost zrušení snížené priority

Příspěvekod Ayora » ned 17. čer 2012 18:12:38

Aha takže v krátkosti. Spark je 100% sebecká pí.a ... Poznám pracujúcich ľudí čo hrajú Dotu a neleftli ešte ani jednu hru ....a je jedno aká zlá bola + samozrejme, že majú kopec iných povinností.

K low priority ... dobrá vecička, mohli by to však stupňovať ten poplatok za vykúpenie sa odtiaľ. Príklad - prvé vykúpenie 20E, druhé 40E .... atd. Ale myslím, že je jedno či to tam bude alebo nie ...

A k tomu free to play a robenie účtov ... robiť si nový steam účet pre Dotu ... kde vlastne dostane po čase tiež low priority, lebo povaha nepustí, (leaver je proste leaver) je to jedno ... + samozrejme zistenie multi acc je banán pokiaľ sa nemýlim.
Nováček
Ayora

Počet příspěvků na fóru: 7
Počet komentářů na webu: 1

Dostal poděkování: 0 x

Příspěvekod redered » ned 17. čer 2012 18:33:56

ešte by steam daval bany za multi acc .... no coment
Obrázek
Mírně pokročilý
redered

Počet příspěvků na fóru: 238
Počet komentářů na webu: 1

Dostal poděkování: 26 x

Příspěvekod Dolcevitto » ned 17. čer 2012 19:21:32

Steam dával bany za multi acc ? Steam je pouze software firmy Valve.
Už aby Valve dával ban za blbé kecy na tomhle foru, měl bych kandidáty na odpal na měsíc a celoživotní ban a přístup na internet.
Veterán
Dolcevitto

Počet příspěvků na fóru: 1266
Počet komentářů na webu: 59

Dostal poděkování: 94 x

Příspěvekod Hemach » ned 17. čer 2012 19:23:29

Nj, pokud si založíš novej účet, tak tě to stejně bude házet do low skill her, než jich pár vyhraješ. No a pokud tyhle hry leavneš, tak jsme zase na začátku problému, multiaccount není řešení. To by se musel člověk sám změnit.

Mimochodem Sparku, zkus si někdy představit, že těch 9 lidí co s nima hraješ třeba taky zrovna nemá čas na to, aby hráli celej den a chtějí si zahrát nějakou doboru hru. No a co se nestane, nějaký ču*ák jim to leavne. No nenaštvalo by tě to? Než si začneš stěžovat na ostatní, přemýšlej, jestli jim neděláš to, co sám nesnášíš.
Maelk33: Must suck to know you could have won the game if you didn´t just Hex a creep.
TobiWan: Run away, courier! Your team si dead...
Člen
Hemach

Počet příspěvků na fóru: 99
Počet komentářů na webu: 9

Dostal poděkování: 15 x

Příspěvekod Spyro » ned 17. čer 2012 19:47:25

Hemach píše:Mimochodem Sparku, zkus si někdy představit, že těch 9 lidí co s nima hraješ třeba taky zrovna nemá čas na to, aby hráli celej den a chtějí si zahrát nějakou doboru hru. No a co se nestane, nějaký ču*ák jim to leavne. No nenaštvalo by tě to? Než si začneš stěžovat na ostatní, přemýšlej, jestli jim neděláš to, co sám nesnášíš.

To není vždycky pravda, občas jsem rád, když prohranou hru s žádným potenciálem někdo leavne a za 5 minut můžu jít pryč taky :)
Obrázek
Veterán
Spyro

Počet příspěvků na fóru: 1721
Počet komentářů na webu: 234

Dostal poděkování: 209 x

Příspěvekod Asmoday » ned 17. čer 2012 20:16:43

I tak se to dá brát. Problém je, že v pátej minutě se jen málokdy pozná, jestli je hra prohraná, nebo se ještě dá otočit. Protože otočit se dá skoro vše.
Mealk:
_ _ You kill ladies for sex?
TobiWan:
_ _ No...
Mealk:
_ _ That's what you just said.
TobiWan:
_ _ I didn't s..... did I?
Mealk:
_ _ You really did.
Soe:
_ _ I'm not sure if you did, but it sound good.

Gotta Catch 'Em All... POKEMON CHAMPION!
Veterán
Asmoday

Počet příspěvků na fóru: 1206
Počet komentářů na webu: 724

Dostal poděkování: 62 x

Příspěvekod Spark » pon 18. čer 2012 0:47:12

Jak už jsem jednou napsal, názory internetových hrdinů mně vážně nězajímají a nenechám si tu od nějakého sopláka nadávat do sobecké pi*e. Ještě jednou prosím admina o uzamčení témata, pokud má toto forum nějakou úroveň.
Nováček
Spark

Počet příspěvků na fóru: 19
Počet komentářů na webu: 2

Dostal poděkování: 3 x

Příspěvekod Volume » pon 18. čer 2012 1:37:16

ted uz vis ze sou tu jen názory internetových hrdinů tak mužes jit dal leavovat :D
Člen
Volume

Počet příspěvků na fóru: 112
Počet komentářů na webu: 11

Dostal poděkování: 8 x

Příspěvekod MartanTC » pon 18. čer 2012 6:53:33

Spark píše:Jak už jsem jednou napsal, názory internetových hrdinů mně vážně nězajímají a nenechám si tu od nějakého sopláka nadávat do sobecké pi*e. Ještě jednou prosím admina o uzamčení témata, pokud má toto forum nějakou úroveň.

Kámo přečti si po sobě, co píšeš a pořádně se nad tim zamysli. Nevim, co je těžkýho neleavovat hru. Jestli nechceš hrát s "dementama", jak ty říkáš, tak řekni svým kámošům a hrajte spolu private hry. Když hraješ public matchmaking hry, musíš prostě počítat s tim, že tam bude nějaký low skill/zhulenej/vožralej/zfetovanej člověk, co to bude kurvit.

To samozřejmě ale stejně není důvod leavnout hru. Když víš, že je hra na 100000000000% prohraná, řekni si - ok dohraju to aspoň for fun. Kup si na hera nějakej netradiční build, zkoušej s nim nový taktiky, jdi les a trénuj stackování creepů apod. Prostě zkus to brát s nadhledem a neleavuj. Mě hry taky občas brutálně štvou, ale mám 345 her a ještě jsem ani jednou neleavnul.

Jde o to, že na to asi přijdeš až věkem - trpělivost růže přináší. :) Tim mj chci říct, že ti nevěřim, že chodíš kamsi do práce a jsi dospělej. Podle mě je ti tak 13 a prostě jsi ještě mladej, tak občas nevíš co píšeš. Sry.
Začátečník
MartanTC

Počet příspěvků na fóru: 50
Počet komentářů na webu: 4

Dostal poděkování: 9 x

Příspěvekod pesslovany » pon 18. čer 2012 11:57:21

teď mě napadá že by mohl být opravdu dospělý, to je děsivé.

on sedí jakoby v bublině a nic tam za sebou nepoustí protože to jsou "názory internetovech" hrdinů...můžem si popovidát přes webku na skypu, ale to je vlastně taky internet...
" Noc se přikrádá a moje stráž začíná.Neskončí až do mé smrti.Budu žít a zemřu na svém stanovišti.Jsem meč v temnotě.Jsem strážce na zdech.Jsem oheň,který hoří ve tmě,světlo,které přináší úsvit,roh,který probouzí spící,štít, který chrání říše lidí.Svěřuji svůj život a čest Noční hlídce, pro tuto noc a pro všechny noci, které přijdou."
Obrázek
Guru
pesslovany

Počet příspěvků na fóru: 1660
Počet komentářů na webu: 827

Dostal poděkování: 124 x

Příspěvekod Spark » úte 19. čer 2012 9:54:28

Ano jsem dospělí a v žádné bublině narozdíl od tebe nesedím můj život nejsou jen počítačové hry, což se narozdíl odemne o některých z vás říci nedá... Fakt nechápu proč se sem museli všichni vetřít, já jsem odpověď dostal a vy sem sem nacpete a rozjedete tu flame.

MartanTC ty si prosím znovu přečti všechny příspěvky, které jsem psal. Dostkrát jsem zmiňoval, že na to hraní prostě nemám čas, tady to stejně nemůže pochopit většina. A ten soplák, co mně nazval sobeckou pičou, by se měl zamyslet nad tím, jak se vyjařuje vážit slov... Ano? znáš takové lidi? Mají firmu? Asi nevíš co všechno taková odpovědnost obnáší, ale rozhodně nemám čas strávit u doty hodiny denně a čekat, až na mně dojde řada a zahraju si hru podle mého gusta. Nemusejí to být žádní profíci, ale ať je ta hra vyrovnaná.

Za tento příspěvek Spark získal poděkování od:
Dolcevitto
Nováček
Spark

Počet příspěvků na fóru: 19
Počet komentářů na webu: 2

Dostal poděkování: 3 x

Příspěvekod Spyro » úte 19. čer 2012 10:06:35

Původní téma vyřešeno a zvrhlo se to tu na odsuzování leaverů, lock.
Obrázek

Za tento příspěvek Spyro získal poděkování od:
Spark
Veterán
Spyro

Počet příspěvků na fóru: 1721
Počet komentářů na webu: 234

Dostal poděkování: 209 x

Předchozí

Zpět na Dota 2 poradna