od filozof » pát 03. úno 2012 21:31:52
Upřímně řečeno, strávil jsem s ním přes 10 hodin a můžu říct že je to ten nejhorší editor se kterým jsem kdy pracoval. ne protože by mu chyběly základní funkce, ale protože nefunguje jak má. Mezeru mezi řádky mi dělá velikou jako řádek samotný(pokud použiju enter, jediný případ kdy to mezeru neudělá je když píšu souvislý text a z konce řádku mi kurzor automaticky přeskočí na další), tabulka se nedá nijak upravovat potom co ji vytvořím, kvůli nějaké chybě musím často editor vypnout a nahodit ho znovu (příklady některých chyb: kurzor je na konci guidu ale potom co začnu psát mi skočí na začátek guidu, klávesa enter nebo tab nefungují jak mají, nejde změnit velikost písma atd.). teď mám zrovna problém s tím že v jedné části mého guidu jsou mezery jinak než po odeslání. zkoušel jsem několikrát nahodit editor znovu a mezery měnit ale nepomohlo to. zkoušel jsem to teda napsat v Open Office Writer (něco jako Microsoft Word), ale text se mi po zkopírování zpět v editoru úplně rozhodil a chybu jsem stejně neodstranil.
Jsem si jistý, že by bylo lepší dát do guidů úplně jiný editor.