Tesoro klávesnice

Tuniak hladá team

Hledáte klan nebo členy do svého týmu? Podejte žádost v tomto fóru.
Pravidla fóra
V tématech hledání týmů/hráčů pište jen pokud máte zájem nebo máte nějaký dotaz.

Urážlivé připomínky a příspěvky mimo téma budou bez upozornění mazány a jejich autoři dostanou varování.

Tuniak hladá team

Příspěvekod TunaSalad » ned 08. črc 2012 18:49:51

Čaute, hladám team s ktorým by sa dalo hrávať pravidelne, časom hádam aj dáke tie turnaje. V starom teame som hrával prevažne support rolu ale nevadilo by mi, kebyže sa mi ujde aj iná rola. V dote2 mám nahraných 500hier a pravidelne pozerávam profesionálnu scénu. Zatial velké skúsenosti s teamom nemám (20-30cw hier) aj ked radšej hrávam teamplay ako nejaké pubstompy. Takže tak, dúfam že sa nájdu nejakí ludia ktorí by mali chuť hrať nie len čisto pre fun ale aj sa zlepšovať.

Za tento příspěvek TunaSalad získal poděkování od:
Blind.Official
Nováček
TunaSalad

Počet příspěvků na fóru: 25
Počet komentářů na webu: 0

Dostal poděkování: 3 x

Re: Tuniak hladá team

Příspěvekod Ivan » ned 08. črc 2012 19:53:13

Ozvy sa mi ak mas zaujem.Rozbehnuty klan.Hladame aktivneho hraca. http://steamcommunity.com/profiles/76561198004636240
Začátečník
Ivan

Počet příspěvků na fóru: 46
Počet komentářů na webu: 9

Dostal poděkování: 3 x

Příspěvekod sepaleN » ned 08. črc 2012 20:50:18

nejde mi si te pridat do pratel, nevim proc :-? kazdopadne bych mel zajem.
Obrázek
Začátečník
sepaleN

Počet příspěvků na fóru: 72
Počet komentářů na webu: 22

Dostal poděkování: 1 x

Příspěvekod mand0r » ned 08. črc 2012 21:20:25

Support tento chalan mozno nema tolko cw nahratych, ale je snazivy chce hrat na inej urovni a robi preto aj poterbne kroky. Dufam ze si najde klan ktory ho nieco nauci pretoze potencial ma. Najdolezitejsie na nom je, ze neni namysleny ako vacsina novych hracov + naha si poradit.
Nováček
mand0r

Počet příspěvků na fóru: 28
Počet komentářů na webu: 10

Dostal poděkování: 7 x

Příspěvekod LuckyDuck » čtv 12. črc 2012 20:21:10

TunaSalad píše:Čaute, hladám team s ktorým by sa dalo hrávať pravidelne, časom hádam aj dáke tie turnaje. V starom teame som hrával prevažne support rolu ale nevadilo by mi, kebyže sa mi ujde aj iná rola. V dote2 mám nahraných 500hier a pravidelne pozerávam profesionálnu scénu. Zatial velké skúsenosti s teamom nemám (20-30cw hier) aj ked radšej hrávam teamplay ako nejaké pubstompy. Takže tak, dúfam že sa nájdu nejakí ludia ktorí by mali chuť hrať nie len čisto pre fun ale aj sa zlepšovať.

stale aktualne?
Nováček
LuckyDuck

Počet příspěvků na fóru: 4
Počet komentářů na webu: 0

Dostal poděkování: 0 x

Zpět na Týmy, hráči