Craneus píše:Rád bi som sa pridal do sixth sense som nechal shadow defenders a je to nuda bez klanu...a hralvne bez turnaje je to nuda nekce sa mi kukať radsej bi som to hral

streetjelly píše:Tak jestli to myslí vážně nebo né je spekulativní jelikož na cz/sk scéně existují dementi co by to mohli myslet vážně tak bych až tak přesvědčený nebyl.
A jinak spíš se jedná o ironii, sarkasmus jé útok na hloupost a jelikož on psal první tak asi sám na sebe neútočí a při jeho brainu si myslím, že o něčem jako sarcasmus nemá ani páru (spíš bych to nazval tím klasickým ''dělá si srandu'').
Pohybuju se v cz/sk PG dlouho, takže ti mohu říct s přehledem, že nikdo z hráčů jakýkoliv hry nebere měsíční plat ani náhodou. Jsou tu celky jako TCM v cod4 nebo jednotlivci z řad SC2 či CSka, kteří si dokáží přijít na nějakou kačku, ale jen z výher, které sami vyhrajou a nikoho nezajímá, že jsou nejlepší.
Jediní kdo ve světě berou stabilní měsíční plat jsou hráči StarCraftu 2 z řad fnatic, EG, liquid a další hráči z korejské komunity. Pak se možná taky jedná o lidi z DOTY2, který jsou v TOP 5 world, ale o ostatních taky pochybuju. Ostatní radoby TOP progameři jsou rádi, že je jim proplácena cesta a účast na světových PG eventech a proplácen PC hardware. Zbytek je jenom na nichAle to jen k těm, kteří by se nad tím pozastavili.
To jestli si dělá prču nebo ne je mi šumák.

Hemach píše:To máte tak vysoký požadavky a nebo tak špatný uchazeče o místo?

![]()
CyberJohny píše:Ne všichni lepší hráčí, chtějí hrát s CzechCloudem a Pesslovanym .. Tzn že jim píšou spíš ty low hráči co nemají zkušenosti, ale pochybuji, že by se k nim v blízké době někdo "lepší" připojil .. No uvidíme , třeba mě překvapí, jinak gl

DolceVitto píše:KDO VEDE 6thS ?
Junky.Style píše:Zoberete ma prosíííííííííím ja chcem hrať s plešiakom strašne moc !!!

DolceVitto píše:KDO VEDE 6thS ?

Uživatelé procházející toto fórum: Dakon, Neony a 3 návštevníků